Godnatt bloggen !

Jajamen nu ska jag sova börjar 8 imon -.-' aja GODNATT alla fina läsare ! :) Pussokram :)

im bacckk :)


ullarde me anne nuu :)

jupp nu drar vi till ullared . det ska bli kul :)
vi har inte uppdaterat så mke idag men nu måse vi sticka
HEJDÅÅ / anna

Fy vilken äckling mat man får !

aa vi har precis ätit mat de va ekologisk lasange -.-' Iaf de regnar ute :( vi har lunch rast Jag har nt mkt mer och skriva hejdåå :) pussokram :)

Skolan är tråkig :(

Jaoo nu har vi rast skola. Är shettaa tråkigt men efter skolan ska jag vara med Hannah :) Men vi börjar nu så ni får hade såå braa :) Pussokram :)

hejddåå :)

japp nu ska jag dra te skolan tänkte bara göra dagens outfit :)

Tjocktröja : vetjag nt

Svarta linnet : JC

Byxorna: gina

 

Bjuder på en bild :)


fongarna på fortet !

hejhej bloggen nu sitter jag å kollar på fongarna på fortet satt å skype med en ur gullig kille förut hihi :) fast vad händer dåå... jo internetet försör allt -.-
aja tänkte bara göra en snabbt inlägg !
liten bild jag vet !
KRAM!

MTV !

japp nu ahr jag kommit hem från träningen ska ducha sen ska jag äta sen haha men nu kollar jag på mtv de är shetaa kul I <3 MTV !
Japp första dagen i skolan va ganska tråkig men men vad ska man göra vänta lite.. ska äta kommer snart ;)
nu är jag tbxfick precis redan på att min tränare hade ringt anna och frågat anna ifall vi kunde ha träningen haha de komemr gå åt helvetee vi har redan haft en träingng en gång haha jag ska nt äns prata om de :)
imon ska jag kanske vara med finaste hannah men jag evt jag kanske nt kan men vi får se ;)
imon äre då skola igen :(((( vill nt te skolan that sucks..
men ni får hade så bra min fina läsare så ses vi :)
just igår hade vi läsarerekord hehe kommernt ihåg vad de vad och   orkar nt kolla men ni får hade så good !
pussokram !

Mobil inlägg

Hej alla gulliga blogg läsare ! Just nu ligger jag på stutsmattan och vågar inte gå in .. Haha jag vågar inte för de är ingen hemma och som jag är så tror jag att det är en tjuv inne i huset men det är ju självklart inte men haha ! I helgen ska jag och Anne på träningsläger de ska bli sjukt kul men alla kompisar och så . Men våran tränare Emma ringde mej precis och berättade att jag och Anne ska hålla träningen på torsdag så det gäller att inte missa den ! Haha men japp de var bara en sak jag skulle göra jojuste ! Hur har våra kära bloggläsare haft de på sommarlovet ? Själv har jag haft de jättebra ! Men iaf Puss hej / Anna

Handboll :)

Hejsann blöggen :) nu sitter jag här med Emilia vi kollar på min handbolls träning jag ar magknip elr asså jag fåre så fort jag springer :s Idag har jag varit med Anna vi har haft kul vi gick te signalen sen när vi skule ta bussen till träningen så stog den där när vi gick långtsamt så vi kuta som fan !! Men nu ska jag gå så ni får hade så bra ! :)<3

första dagens outfit ;)

tjocktröja bikbok
shorts kappahl
linne under thailand
puss
anna

Skolan -.-'

Godmorgon Sverige nu sitter jag och äter frukost har fiksat mig sen äre bara skolan som gäller :( Klart haru saknat alla men vill nt ha sommarlov orkar nt med läxor ! Iaf Ida ska jA vara med Anna sen ska vi gå på handbollen vi har träning läger nu till helgen kanske nt jätte mkt uppdatering men vi försöker :) jaj men nu måste jag gå för jag ska borta tänderna sen åker jag ! :( Pussokram !

tävling igen ;)

jo jag tävlar om ett ljusblott iphoneskal hos http://vickelido.blogg.se/index.html
jag tycker att jag ska vinna för att jg alldrig vinner nästan och för de skulle va kul att vinna ;)
jag skulle ladda upp en blid på mitt iphone skal men de gick inte
så puss hejdå !

stina

hejhej !
jag har saknat stina. och jag hade tänkt berätta om vad jag och stina gjorde i fredags. Jag hade planerat att vara hemma men stina frågade om vi kunde göra ng så vi bestämmde oss att sleepover haha stinas föräldrar skulle komma hem kl 11 men kom hem 2. stinas syrra kom hem 11 ist men jaja. Vi satt och kollade på men som hatar kvinnor och poppa pockorn (s) sen satt vi och snackade gjorde te drack saft till kl 5 på natten så de va as mysit !
nästa dag såg vi på flickan som lekte med elden och lite på luftslottet som sprängdes kul <3
iaf sen var jag tvunngen att åka hem så jupp
btw hatar bilden
byebye
anna

tävlig hos vadfanskajagheta.se

japp vi är med och tävlar om ett par uggs hos http://vadfanskajagheta.se/
fina va ?;)

Dagensblogg !

hejsan vi tänkte ha dagensblogg :)
Omröstningen kommer ske på onsdag klockan : 20.00
LT !<3

tbx

hej hej !
nu har jag precis ätit middag, idag vaknade jag av att anne ringde mej kl 10. ja sa att hon kan komma när hon är klar, hon hadde inte sminkat sig tagit på sig kläder eller ätit. haha men sen la jag på och somna om. sen efter 45 minuter ringer hon igen haha. så typ kör hennes faster ner henne till mej och vi kollar lite på luftslottet som sprängdes. jag sov över med stina och vi hade hur kul som hälst inlägg kommer senare ;) hoppas jag iallafall. sen när vi tittat på den stack vi ner till kullavikskolan och träffade marcus ödman. sen skulle vi typ gå hem men vi stack till vilma och lollo och dom hade musik så vi ringde dom när deras fröken stog och pratade hihihi men iaf sen så åkte vi hem till anne och spela dator ♥ haha men nu ska ja gå
puss
anna

Bilder !


?

Kajsa om svar på kommentar:
EEEEEe nä ni suger era jävla töntar jag tycker att framför allt era videobloggar suger lika mkt som annes fitta...
Sluta videoblogga jag har visat alla i min klass och alla tycker att ni suger !!!

För anne gör sonna fula gremacher och anna borde göra bloggen själv det skulle vara bättre utan tjocha anne !!!

 

svar: asså vrf kollar du på våra vidiobloggar om du tkr att dom suger ? vad gör du ens här inne på vår blogg skaffa ett liv förfan ? och du som tycker du är så jävla cool , vrf kan du inte skriva vad du heter i efternamn och hur du hittade vår blogg. Det skulle jag iaf tycka va roligt. Omg asså har du visat hela din klass omg coolt ! och anne är förfan INTE tjock om du tycker hon är de kan ja berätta jag har sätt hennes mage jag vet hur mke hon väger hon är inte tjock men fortsätt du kommentera de bevisar bara hur värdelös du är...

 

 

puss <33

 


svar på komentarer !

Postat av: carin

gud vilken fin blogg ni har tjejer lägg aldrig av med den !

älskar er verkligen !

 

svar: tack så mkt tjejen !

 

Postat av: Gabbanacat

Oj råkade skriva fel.. :P
Va den bra filmen va de meningen att skriva? :)

 

svar: hehe :)

ja de va rätt okej men vi kollade inte klart på den ;)

 

Postat av: maja

Fin blogg :)

 

Svar: tack :) din oxåå !

 

Postat av: Nina | FOTO

Gullig blogg :)

 

Svar : tackdu :)


tråkigttt !

chhaachaa bloggen nu sitter jag i mitt rum och har shiiittt tråkigt bara för att anna åkte hem :( aja ida iaf har jag varit med anna vi åkte te kullavikskolan och träffade en kille som heter marcus ''vill du knulla'' haha sen så chillade vi där med nga sen åkte vi te anna ba för ja va tvungen å åka hem men då följde anna med och sen skulle hon hem så nu sitter man sj :(

aja ida äre sista dagen på sommarlovet :( wäää

ni får hade så braa hejdåå :)


Luftslottet som sprängdes !

Jaoo nu sitter jjaaa å Anns och kollar på luftslottet som sprängdes tror jag den hette ? Jappp de va de :)

videoblogg :)


Mornmorn

Gomorron nu sitter jag här o mobilbloggar ska åka till Emelie nu så ni får hade så bra :) AANNEE <333 Bilder och dagen outfit kommer senare :)

skypiinngg :)


Hos Anna !

Hejsan nu ä ja hos Anna ska snart cykla hem lite ovanligt att cykla haha :) Men tänkte bara göra ett snabbt inlägg videobloggr nät ja kommer hem så får ni Veta mer :) AANNEE

förlåt !

förlåt bloggen/ fina läsare att ja nt har bloggat men jag har liksom nt haft tid är så fullbokad just nu såå..

iaf nu liggar jag i min säng sitter vid datan och kolla på tv haha mkt på samma gång xd ida har jag varit med finaste anna och hannah vi hade sjukt kul haha detta måste göras om älskar er tjejjoor !

igår va ja med anna vi sov över på kvällen messa axel att han dock å chille va utanför annas hus så då gick vi ut med dom å chillade :) så såg vi VÄRLDENS största spindel uschh va äklligg !

aja ni får hare så bra så ses vii !<3

AANNEE


inte bloggat på 2 dagar

cha cha !
nu har jag inte bloggat på två dagar tumme ner :(
men iaf jag och anne skulle kolla på black swan men vi orkade inte (no shit!?)
men aa så nu sitter vi här med varsinn data och bloggar hihi (a'
haha ja har satt upp annes deadem i håret och de ser sjukt ut haha
aja ja har typ inte mke och skriva anne skrev prisia allt.
så haha
pusshej
anna

anna sover över !

hejj just nu är ja med anna hon ska sova över vi ska ha en blogg kväll haha nä men vi ska fiksa bloggen osv och så ska vi kolla på filmer :)

iaf imon ska ja emelie o anna gå å äta på en resturang asså man får ta hur mkt shusi, thaimat å dricka man ville för bara 79 kr asså de är fan nt helt klokt men ajjaa de ska bli j*ävligt gott ( javet man får nt svära haha ) tur att vi har emelie så hon kan tipsa oss lite ;))

iaf man blir sheta mätt så vi så ja å anna ska nt äta ngn frukost för att vi ska äta mkt haha vi ska bli ttjjoockkkaaa hahah !

men nu har ja nt mkt å säga så ni få hare så ses vi kanske senare elr så ses vi imon :)

CIAOO AANNEE <3


godmorgon !

hejsan blogg klockan 07.40 å ja är vaken plusatt de är sommarlov.. ? aja de verka nt bli så fint väder ida men vi får hoppas på de bästa :) ida ska ja vara med anna vi ska sova över hos mej idaa för imon ska vi te emelie vi ska å äta på en resturang alla tre ! så de ska bli kul ! min mamma har skickatt en ansökan om ett sånt där handelsbankens kort te mej sket glad !! :)

nu slutade mitt internet å funka men de går å skriva ändå ? :o

iaf sen ikväll ska ja å anna kolla klart på black swan har redan sett den en gång så ja tkr nt att den är läskig min kommpis alice har visat mej en sida där man kan se vilken film som hälst fast nt svenska dåå haha men anna hittade en film som hette '' i taket lysser stjärnorna'' den är sorlig den filmen den handlar om hennes mamma som har canser så får hennes mormor ta hand om henne den lilla tjejen då måste lixom handla mat å allt jätte sorlig de är en film ja rekomenderar :) black swan oxåå den är jävlgt läskig i vissa sener och black swan filmen handlar om en tjej.. hennes mamma va ballerina och ville bli känd osv men sen så fick hon sin dotter så då kunde hon nt fortsätta så då ville dotten ( huvudrollen då ) göra sin mamma stolt osv.. så blev hon utagen till black swan och whait (s) swam !

a men nu ska ja ner å äta frukost så ni får hare såå braa !

ciaoo !

AANNEE <3


videoblööögg <33

AANNEE


vetnt :/

aa asså ja har tröttnat lite o blogga men om vi får bra statestik o många komentarer då har ja vell inget val och nt fortsätta men om vi nt fåre tar ja nog en lite paus men anna kommer vara på bloggen så den kommer uppdatera iaf :)

japp ida ha ja varit med anna o lisa fast vi sov i tält de va råå läskigt de regna ju häcken avmej haah nä men de har ju typ blivit översvämmning överallt 2012 kanske är påväg haha nä men ja är typ as rädd att joren kommer gå under då  :(

japp imon ska ja vara med anna ja vet nt vad vi sak göra men ngt får vi hitta på :)

men nu sak ja äta så ni få hare :)

AANNEE


svar på kommentar

Enomyn om videoblogg :):
Ojojojojojojoj sätt på dig något
Enomyn om <3:
Oj vad rik du e o vad cool du e o ha varit på eric saade. Vill också ditt ses puss.

seriöst är du avensjuk eller ? de verkar ju så

haha

tack alla underbara ♥

ja tack så jätte jätte jätte mycket för alla fina komentarer de gör så vi gör ennu mer inlägg ♥''
kram på er !

haha anna videobloggar

'

HAHHAHA snygg juu

 

 

ANNAAA


anna sover över jiippiihh :)

hejsan nu har vi kommit hem från en tuff match vi förlorade igen hihi men de tar vi igen nu cheyyer älskar er !!

iaf anna sover är inatt vi åka typ åka hemma ifrån klockan halvåtta -.- men de ska bli kul *host*

iaf de blir inget lång inlägg för vi måste sova för att komma upp tigigt men vi hörs imon soov gott dröm om mej o anna hahha <3

 

AANNEE <33


Trött :)

Hejsan har spelat match vi förlorade :( kommer nt igång med hur mkt men :)) Om 2 timmar ska vi spela match mot nga ;) Jaoo måste gå nu men vi ses sen :)<3 AANNEE <33

Mobilblogg

Haha nu sitter jag Anne Vilma Lollo Amanda Sofia Ebba babriel och Marcus och hejar ! Elr nej vi snackar typ haha nu kom Cajsa och Emelie haha nu måste vi gå men bilder kommer ikväll Puss Annaaaa

videoblogg :)




AANNEE

i love you !

hahah naaawwi
anna

vaknade nuuu :)

haha nu sitter jag och anne och skypar för att hon vill att vi typ ska åka tidigt till sörökuppen men aja.
haha vi har fått jättemånga bloggläsare tummeupp på det elr ?;) japp vi har ju börjat med bloglovin så ni kan ju följa oss där !:d haha men nu ska jag nog gå ner och äta frukost :d ja har skiiit ont i halsen :d
aja puss
annaaa

:)

AANNEE


hiss & diss

är att de är säröcupen :)


är att jag har blivit förkyld typ och att dee är typ bara en vecka kvar till skolan börjar :(


AANNEE


säröcupen :)

gomorron alla fina bloggläsare ida börjar säröcupen så de kommer nt bli så mkt uppdateringar menmen ja ska försöka ta lite fina bilder med mobil dom ja kommer lägga upp ikväll isf :)

japp nu försöker ja väcka anna hon sover fortfarnde för vi skulle åka tidigt till särö cupen och kolla på när andra spelar men hon verkar nt ha vaknat än :(

japp ida ka ja nt göra så mkt mer än spela matcher ja kommer vara dööddd plus så har ja ganska ont i halsen oxå a men ja får vell ta med mej hundraton halstabletter om de nu nt vill lägga av så..

jajammen asså vetnt riktigt vad ja ska skriva mer så vi får höras senare :)

AANNEE <33


bada

känner mej lite dårlig så att jag bestämmde mej för att hoppa i ett varmt bad ta en kopp varm oboy och sedan lägga mej tidigt. Jo jag håller kanske på atrt bli sjuk och det vill man ju inte innan särökuppen . den börjar ju imon och slutar på söndag. men iaf idag så a jag o anne och vilma på kungsmssan och sen stack ja o anne till anne och åt pannkakor sen åkte vi och skulle grilla hamburgare och sen på handbolls träning sen när jag kom hem så fanns de ng konstig middag som inte jag gillade så jag gjorde engen potatis och kasler typ de va iaf lite godare , men jag bloggar snart för jag måste hoppa i badet nuuu <33
bilder kommer senare :)
puss
annaa

Mobliblogg

Chacha nu ska jag o Anne grilla handburgare tyyp HAHAHA får se hur de går , tror inte de går bra men aja Puss Anna

pannkakor

hemma nu ;)

jag anne och vilma har kommit hem nu anne köpte en tröja vilma en kajal trorja och en bh och jag köpte ingenting :s elr jo fast ja lämna tbx dom :) ett par bycksor men iaf nu sitter jag hos anne och vi har precis ätit pankakor muums snart ska vi hem till mej och typ göra lite saker med anne iaf nu ska vi typ åka till mej elr ska vi de anne ? haha hon vet inte såå nu måste vi gå

hejdåå

 

 

annna


hemma från km <3

hejj km betyder kungsmässan för alla som bryr sej tihhii :) aja va där med anna o vilma köpte en tröja som kommer ut på bild senare ikväll elr kommer nt blogga så mkt ikväll ska på handbolls träning och nt till helgen så mkt heller vi ska ha säröcupen våran lilla egna cup :) vi är i två lag men som tur är ja med anna så :)

japp idaa mår ja lite bättre fortfarnde ont i halsen och lite hes men de blir bättre kommer lägga ut en bild efter ja har skrivit klart då kommer ni få se tröjan :)

men vi ska ner o äta pannkakor nu min lilla snälla mamma gjorde de till mej o anna mummsssi :)

dagens outfit :

AANNEE ! <33


hehe :)


blogglovin

Följ min blogg med Bloglovin

haha

haha jao jagn kommer blogga ikväll värkligen.
jo nu vare såhär att victoria skulle inte komma så jag har iiinnngggeet att göra så blogging de blire jao.
japp de kanske blir ett video inlägg vemvet vemvet, jao jag är på mitt rum och typ har tråkigt här är min outfit of the day. haha nej men bara nu på kalaset elr nej ni får inte se den hihi ^ men ja orkar inte skriva så ja typ kanske gör video inlägg senare isf haha <3
men puss
annaaa

bilder från igår !

 

ocksåå en bild på mej :)



AANNEE !


<3

AANNEE


Gomorron :)

Hejsan nu sitter ja o anna på min pappas jobb klockan är 07:02 hhaha ska snart till tandläkaren buuuhh !! Sen efter de ska vi träffa two boys :) à har inget å säga just nu så vi hörs senare :) AANNEE <33

hihi :)


å du är man ensam igen -.-

elr asså hade inget o göra sen kom anna då hade vi kul sen så va hon tvungen o åka ngn stans -.- orkar nt va ensam :(

 

AANNEE


videoblogg <3

första videoblogg !<3


hos anne

hej hopp gummi snopp !

nu sitter jag hos snigel vi har fixat oss och ska typ snart vidioblogga så vi hoppas ni ser fram imot de !<3

här kommer en bild :s

ge mej linnet !

 

puss

 

/anna


ny header :)

aa såg att anna hade gjoort en ny header jätte fin älskling texten betyder allt de är bara sanna ord !

aja igår hade ja ju kalas fick 5 hundra kronor och med dom pengarna ska ja shoppa med anna till skolan typ asså nt skola saker utan nya kläder till skolan haha :)

ida ska ja typ ha tråkigt tills ja ska åka till anna typ chilla där sen så ska hennes pappa köra oss till emelie så ska vi sova där  för vi sak på lotta på liseberg hhihi vi ska sitta där hela dan o vänta de ska bli jätte mysigt plus så ska en till dej vara med josefine heter hon ja kallas josse en jätte söt tjej :)

jajaamenn haha känner att ja säger och skriver de ordet hela tiden hahah och så har ja  börjat säga omg omg haha ja är roligt... elr nt hehe :) skrattar åt mina otroligt tråkiga skämt tihihii :)

aja ska äta frukost nu så ni får hade så hörs vi senare :)

AANNEE


godnatt min skatt sov prinsessa natt ♥

haha nja men nu ska jag sova jag lova ju att lägga upp biilder på de jag hade köpt och jag ska göra de men jag gör de imon , elr vänta nu idag hihi klockan är typ två :d men ni ska få se skorna iaf här kommer dom :)
dom ser vääääldigt fula ut mej iaf :s här är en bild på mina favvo skor nämligen hallokitty ! haha
men nu ska jag sova
puss
/anna

Tråkigt :)

Hejsan nu är ja på släkt kalas nt så jätte kul men a har nt gjort ngt så sp mkt sen ja skrev senast har sminkat mej fiksar håret duschat så de är nt så mkt :) Bloggar en gång innan ja lägger mej ni få hade på kuligt :) AANNEE <33

alla tjejer har inte dom stora brösten, den finaste rumpan,
det långa mjuka håret, finaste ögona, vackraste leendet osv.. även fast vi vill.
men vi har inte heller valt att se ut såhär, vi föddes bara till det.
så älska mig för den jag är, och inte den jag borde vara.

solar !

japp :)
jag och pappa har varit och kollat lite i stan och stadium XXL
köpte ett par nya handbols skor bild kommer ikväll. sen köpte jag en tröja på bikbok :)
haha en rolig sak när vi skulle köpa skorna så a dom va på rea dom kostade 800 men nu 400 hhihi men iaf så köpta pappa strumpor för typ 99 kr och vet ni vad de kostade ? 399kr fast de skulle kosta 499 ? hhah fail hon tjejen i kassan -__- men iaf nu ska jag fortsätta sola så puss på er !
hah ja solar nt naken ja ha bh och trosor på mej :s
/anna

inga bekymmer vi bara rymmer


havet är djupt

havet är djupt
havet är djupt
nere på botten
här är det toppen
titta och njut
uppe på land finns bara spring
möda och slit för ingenting
men under ytan här kan man flyta
havet är djupt

you are my sunshine baby !

 

YOU ARE MINE CRAZY BABY !


AANNEE <3


nt kalass :((

aa är shit trött somna halv 7 igår vakna 11 så ska man ha ett jävla ett kalas sen oxåå :('

aja ida har emelie sovit hos mej vi hade jätte kul :)

efter detta inlägg haha ska ja duscha vilket ja nt orkar men ja måstee !

aa kanske mobilbloggar senare :)

ni få hade <33

AANNEE <33


Snabbtinlägg !

Hör kommer ett väldigt snabbt inlägg bloggar mera när jag kommer hem ! Men iaf nu hhar jag och pappa köpt ett par handbollsskor ( blid ikväll ) ja sitter just nu i bilen i stan. Jag lurade med pappa och vi ska äta lunch på subway och sen blir de anne <3 josse blev sjuk så de blev inget idag , men imon då jävlar ! Haha nej men pappa och jag måste köpa mat till mej osv men nu kommer pappa och vi måste gå puss ! Anna

03:55

japp nu har ja o emelie vi varit vakna till 03:55 o vi ska kolla på ngn film hehe :)

ida har ja varit med emelie vi åt shusi de va gott sen cyklade vi till anna en stund ch gick och köpte glass mm och sen skulle ja o emelie hem då va vi ju tvugna o cykla hem o min cyken hade hoppat och emelue lånaden och ja lånade min brors så ja fick cykla hem sj o emelie fick skuts av emelie mamma :)

hejdåå ska kolla film nu puss

 

AANNEE <33


alla i denna värd är osociala

sociala är ju nt ingen är... nej :o jag har varit ute och sprungit för jag känner mej så sjukt fet efter att ha varit på båten sååå länge och typ bara ätit godis så jag var tvungern, Jag brukar ju bara springa hos mamma för här hos pappa är inga bra vägar men jag hittade ju en iaf, men den va lite kort kanske :s aja båtresan var kul förutom att jag trilla rev mej skrapa mej blödde fick blå märken osv... duktigt ja de kan man ju säga jag har också förstört vår flagga ennu duktigare.... men iaf nu är jag ju hemma !<3 imon ska jag typ vara med josse o emelie tror jag <3 fårse annars vet jag inte. men nu sitter jag och lyssnar på musik, snart blir de väll sova :) Lisa ville göra tack <3
men nu tycker jag att detta inlägget ska upp ? men först lite bilder ;)
de va alllllt puss :*

Lighters - bad meets evil

omg dör så bra !
anna

Mobil bloggar ! :)

Hejjhopp haha nu har ja kommit hem har varit pÅ billdals badet de va shiitttt varm !! Synd att nt Anna va där fyfaan va kul vi skulle ha :) va där med mamma o pappa ! Imon kommer nt ja kunde blogga kanske när ja kommer hem för ja ska med pappa klockan halv 7 på morgonen till jobbet o sen ska han köra mej till emelie så ska ja Ju ja åka med dom till hönö så :))) jag har solat hela dan har fått massa färg :) Måste dusha för mitt hÅr blir så äkligt efter ja har badat i havet så :/ Jaoo just nu vet ja nt vad ja ska skriva om just nu ... Just de ha Messa anna att hon ska blogga men har nt fått ngt svar :( Aa nu då hade Vetnt om ja bloggar mer Ida men vi får se :)) AANNEE <33

i <3 solen

hejsaan nu ligger ja o solar i den undebara fina varma solen heh asskönt legaat här i en halvtimme redan fått färg <33 men ja bli brun ganska lätt såå :)

fan där kom ett moln :(

ajaa :)

imon ska ja till hönö med emelie vi ska bada sola lite allt möjligt :]

plus att de nt finns ngn rolig på fb o chatta med så de suger menmen vad ska man göra ?

o nu kom solen igen jioppiie ni får ha de så gött så ses vi senare :)

AANNEE <3


chill daa :)

gomorron nu har ja precis vaknat ska ner o äta frukost sen ska ja lägga ut i solen men de kanske nt är ngn ide såhär tidigt men annars väntar ja lite :)

planer för i dan sola äta sola haha nä men ja vetnt riktigt än men jaoo hoppas ni hittar på ngn roligt ida :)

vi får hoppas på att anna kommer hem ida :)

a har nt mkt mer o skriva så ni får hade :)


trött :)

heelloo nu har ja precis dushat o anna har nt svarat på sin mobil än :( kollar på skansen shit kul asså -.- och tuggar tuggummi imon ska ja ba chilla trorjaa ska sola hela dan :)))) får vi hoppas på färg hehh !

kommrt nog nt bloggar mer ida men så fort anna kommer hem blire nog videoblogg såå :)

ni får hade så braså hörs vi imon :)

 

AANNEE <3


tråkigtt :((

jaa aa rubrik säger för de mästa allt emelie har åkt hem nu såå ja ahr tråkigt :( hon kunde nt sova över såå :( och när du ser dehär anna kan du vell kolla dina sms :)

vi åt shusi mummsss ... vi får oxå hoppas på att anna kommer hem imon från båteen så man får lite skojj haahaa om man räknar bort emelie dåå :)

jaa har nt mkt mer o säga men ni får hare bloggar säkert mer senare :)

kram AANNEE <33


komentarer !

jaaa ni anna och anne .... om hemma <3

:men hur pallar ni härma hannahs blogg så sjukt mycket. Och ni kan inte säga att ni inte gjorde det för det vet jag att ni gjorde.Skaffa egen fantasi..

 

svar : ja kan säga såhär jag visste nt äns att hannah hade en blogg så..


im coming home !

haha hade ingen runbrik haha men glömde o skriva att anna är ute med båter så de är drf hon nt bloggar men hon har ju internet men ajaa hejddååå

 

AANNNEE


gomorron !<3

hallojj vakna precis klockan 09:05 för alla som bryr sej haha ska typ ner o äta frukost :) ida ska ja va med emelie :) outfiten gör ja i ett annat inläggom ja orkar isf :)

om ni undrar vrf ja o anna har gjort en ny blogg bara för att vi har tröttnar på aannaannee men vi har ju fortfarande kvar den men de är nt så att vi kommer skriva på den :/

ajaa ida kasnke emelie ska sova här isf i tältet dåå :)

och den 7 agusti sak ja anna sova hos emelie och josse till den 8 onde o då ska vi åkta till lisse klockan 9 och stå i kö i två timmar för de öppnar elva och så ska vi springa till stora senen och sitta där hela dan för vi måste ju få en bra plats till lotta på liseberg :) elr a de är så emelie o josse har planerat ja o anna hänger bara med haha xd

men nu ska ja ner o äta frukost så ni får hade :)

AANNEEE <33


hemma <3

hejjsann nu har ja kommit hem från ullared har nt köpt så mkt för ja va där för typ 1 månad sen så ville nt ha så mkt :) hade nt mkt pengar heller :( aja de gick nt o få internet där borta såå de gick nt o blogga :( så ja bloggar nu ist :)) lägger upp bilder senare på vad ja har köpt... imon ska ja va med emelie trorjaa så de blir skojj vi satt och gjorde en shit rolig film på vägen hem haha ! har inget o skriva mer så här kommer bilderna !

proffs volume powder

en blå borste

ett blått depend naglack

fransk manekyr pennaa

en vit magtröjaa haha de visste man nt om ullared att dom hade sånt xd

 

ANNNEE <3


jaag <3

AANNEE


ullared !

hhej, ida ska ja till ullared med bästa emelie :) vi ker klockan 1 typp :) anna är ute med båten ja tror hon kommer hem på ons hon visste nt :) japp ja sitter just nu och lyssnar på chris brown heh i <3 him !! japp igår va ja o bada de va ganske kallt men sen började de regna -.- ida äre typ sol med mkt moln typ hhaha men jupp ida har ja städat lite oxåå hade kläder över hela rummet så ja kände att de behövdes :/

japp ja vetnt riktigt vad ja ska skica om har igt sp o skriva kanske mobilbloggar sen på ullared har ju fått en iphone sååå hhaaha.. men men aa så ses vi :)

/ ANNEE !<3


RSS 2.0