rubrik saknas..

hejhej pratade precis med anna och hon sa att dom missade tåget ..
iaf gör inget anna sp har legat å degat i min säng typ hela dan med data osv de har varit gannska skönt ändå att ha en da där man bara kan ta de lilla lugna x)
juoop har inte mycke mer å säga ska nog sätta på en film nu eller ska jag bara kolla på tv vi får se..
ni får hade så grymt så ses viii :)
ciiaaaoo anne :)


sseeggg..

hejsaan nu ligger jag i sängen med min data kollar lite facebook kör lite worgfeud men en tjej javet de är as tråkigt men ändå :)
Idag vet jag inte vad jag ska göra.. anna kommer föresten hem från Stockholmhar saknat henne jätte mycket även om hon bara har varit borta en helg men aja.. :)
japp jag kan berätta vad jag har gjort denna helg :)
fredag: va på frölunda tog med mammi köpte en tröja på bikbok sen på kvällen åkte jag till lovisa älsklingen ärås och så gick vi till fredasöppet de va äldigt skojit :)
Lördag: Då va jag med emelie på frölunda torg och där gick vi till dinshusi a de är en shusi sak där så åt vi jag mådde seriöst illa efter de för att jag åt försnabbt eller för att jag inte va så hungrig men iaf efter de åkte vi hem till emelie kollade på film vet inte vad hen heter men de handlade typ om cheer och så åt vi glass till det :)
Söndag: japp jag tror att jag abra ska vara hemma men vi får se ..

imon ska jag vara med anna och emma hos emmas pappa han bor i stan och jag och anna har aldrig varit där så dit ska vi.. vi ska oxå gå i stan och äta sushi för emma säger att de finns en sushi bar nära henne som de är billigt på så de ska bli gööött :)

plus jag har blibit beroende av en låt justin bieber sjunger..

http://www.youtube.com/watch?v=eQOFRZ1wNLw

aja men ni får hade så göttans så höra/ses vi :)

kraammii anne :)


Helluu guys :)

Haallojj kanske börjar blogga som jag alltid säger haha men iaf tänkte göra ett snabbt inlägg :)
Idag va ja i skolan te 10 så fick ja jätte ont i huvudet å halsen så jag åkte hem .. Just nu messar jag med en sjukt go kille som heter fabian :)
Imon kanske jag ska te skolan för om jag inte får till skolan så kommer ja inte få träffa anna för att hon ska te Stockholm å träffa kusiner elr ngt hela helgen kommer sakna henne såå mycckkee !!
aja nu ska jag kolla på roliga robinsson :)
Så ni får ha de så bäst !
Kram anne :)


RSS 2.0